OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİNDEN MEHMETÇİĞE DESTEK

Okulumuz ilkokul ve ortaokul öğrencileri Zeytindalı Harekâtı kapsamında Afrin de bulunan askerlerimize ve Tüm Mehmetçiğe bir nebze de olsa destek ve moral olması amacıyla yardım kampanyası başlattı. Okul Meclis Başkanı 7-A sınıfı öğrencisi Asım ERYILMAZ’ın koordinesinde gerçekleşen kampanya ile öğrencilerimizin Mehmetçiğe yardım ve moral verme istekleri yerine gelmiş oldu.

Toplanan yardımlar okul meclis üyeleri tarafından okul müdürümüz Yaşar YAMAN’a Mehmetçik Vakfına yatırılması üzerine teslim edildi. Öğrencilerimizin bu anlamlı davranışlarını takdir eden okulumuz öğretmenleri de kampanyaya destek oldular.

Bu güzel davranışlarından dolayı okulumuzun tüm öğrencilerini tebrik eder, kahraman ordumuza yar ve yardımcısını olmasını Rabbimden niyaz ederiz.

21-03-201821-03-201821-03-2018

Yayın: 21.03.2018 - Güncelleme: 21.03.2018 09:18 - Görüntülenme: 627