Ock

Kültürümüzün ve değerlerimizin ışığında çocuklarımızın iyi ruh hâlini koruma ve sağlıklı sosyalleşme hedefi temelinde Temel Eğitim Genel Müdürlüğümüzce "Ailemle Oynuyorum, Okuyorum Yarıyıl Tatil Kitabım" hazırlanmıştır.

Kitapta, çocuklarımızın tatil süresince aileleriyle birlikte keyifli vakit geçirebilmeleri için günlük olarak farklı etkinliklere yer verilmiştir. Her tatil günü için bulacağınız öneriler, çocuğunuzun gelişimine katkıda bulunacak şekilde tasarlanmıştır.

Temel Eğitim Genel Müdürlüğümüz başta olmak üzere emek veren ve katkı sağlayan herkese teşekkür ederiz.

Ock

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1. DÖNEM SONU.

Ock

DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ" KAPSAMINDA İL GENELİ "İLKOKUL VE ORTAOKUL DÜZEYİNDE DEDE KORKUT OKUMALARI HİKÂYE YAZMA YARIŞMASI

10Kasım Atatürk'ü anma günü

Akıllı Tahtalarımız Kuruldu