Nis

Millî Eğitim Bakanlığınca, tüm öğretim kademelerindeki zorunlu derslere ait "Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli" yeni müfredat taslağı yayınlandı.

Millî Eğitim Bakanlığınca, tüm öğretim kademelerindeki zorunlu derslere ait "Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli" yeni müfredat taslağı, "https://gorusoneri.meb.gov.tr" adresinden kamuoyunun görüşüne sunuldu. Yeni müfredat taslağı için internet sitesi üzerinden bir hafta süresince görüş bildirilebilecek.

23 Nisan Ulusal Eğemenlik ve Çocuk Bayramı

Nis

Milletimizin ve devletimizin el ele vererek ve büyük emekler sarf ederek ortaya koyduğu eserlere ait fotoğrafların, tanıtım metinlerinin ve videoların okullarda öğrencilerimizle paylaşılması öğretmenlerimize ilham vermek, öğrencilerimize yeni fikirler kazandırmak ve iyi uygulama örneklerini artırmak açısından önem arz etmektedir.

10Kasım Atatürk'ü anma günü

Akıllı Tahtalarımız Kuruldu